FUB igen...

     Publicerat: 2010-06-02 Kl: 12:33:45 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

då var vi hemma från föräldrautbildningens andra och sista dag. har varit trevligt, men det är väl inte så att jag lärt mej massa nytt, men det beror ju inte på själva utbldningen, utan att jag läst så sjukt mycket på egen hand. EN sak kändes såå skönt, och det var att dom rekomenderade att man har barnet sovandes i sin egna säng. vilket jag är fast besluten av att låta vårt barn göra, men många mammor får det nästan till att man är en dålig mamma som inte "vill" ha barnet i sängen, och får det att låta som man stöter bort barnet... jag anser att man gör preciiis som man vill, och vill inte bli dömd och dömer ingen annan för hur man vill ha det. men det var så skönt att dom tyckte det var en bra idee!

nu är vi hemma och jag ska åka till jobbet om en stund. jag har ju tagit ut komp för två halvdagar, så jag kommer börja vid 14.00 idag då jag jobbar till sex...

blir lite slappa här hemma, plocka lite gräs till marsvinen och så innan jag åker till le work.

ha en fin dag!

Postat av: Kia

Jag vågade nästan inte ha Hella i vår säng av rädsla för att hon skulle bli mosad av oss på natten så jag skulle nog också vilja ha mitt barn sovandes i sin egna säng.

2010-06-02 @ 15:06:28
URL: http://kiapalmang.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: