bh-terapi

     Publicerat: 2010-06-07 Kl: 15:00:13 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


dagens le moi!

sådär ja! nu har jag och mamma varit och handlat en bh. ja jag förstår att det låter stört, ni tjejjer har säkert femhundra bh:sar som ni använder. jag har ett gäng men dom har legat och drällt sedan gymnasietiden och jag får cellskräck snedstreck panik av att ha dom på. jaja, nu har jag iaf köppt en som är mjuk och helt okej, även om det känns som jag spännt på mej någon slags tvångsanordning. så nu får jag vänja mej, nån timme om dagen (haha) så jag klarar av att gå med bh hela dagarna sedan när jag får riktiga tuttar, och när jag ska amma! bh-terapi.



Postat av: Grynet

Åh, jag känner igen mig i bh-problematiken. Nog för att jag är en van användare, men fasen va jobbigt det är när man måste köpa en ny. Det gäller att va på rätt humör och dessutom hitta en snäll och duktig butikstant som kan ge en full uppmärksamhet. Nu för tiden har jag av erfarenhet slutat handla på HM, Lindex och dom andra kedjorna. Jag går alltid raka vägen till en specialiserad butik och ber direkt om hjälp.

2010-06-12 @ 17:53:53
URL: http://krokovankan.wordpress.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: