800 grader

     Publicerat: 2010-06-28 Kl: 17:13:30 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hur söt på en skala? :)

gaaaah! idag har det vart såå varlt på kliniken. fy fan asså. och jag som ändå är frusen, upplever det inte lika varmt som endel andra. sikken tur att man inte gått upp 25kg, och är tung och svettig och otymplig, då hade jag fan inte kunnat jobba. såfort man lyfter ett finger svettas man... usha.

idag hade vi en den sötaste lilla bebis jag sett på länge. en person kom in med ett rådjurskid, som man hittat vid vägen ensam. dock är det ju så att kid ofta ligger ensamma om mamman skuttat iväg åså, men att mamman kommer tillbaka och hämtar det igen... jag ringde viltjouren och polisen, och ingenstans hade man fått nån anmälan om ett påkört rådjur, så då får man anta att mamman kommer tillbaka. så dom fick åka tillbaka med kiddet och lägga det där den låg, fast lite längre in från vägen. så nu hoppas jag dom är återförenade mamman och bebisen! jag trodde det var dumt att ta i vilda djur så, men på viltjouren sa dom att det spelar ingen roll, mamman avvisar inte sin bebis bara för att vi hållt i det. bra, lärde man sej något nytt =)

höres!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: