1 års kalas!

     Publicerat: 2010-06-13 Kl: 08:57:22 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Idag åker vi till Riley och Frida i Enköping och firar Rileys 1årsdag!
ETT år, jäklar asså, stora tjejjen <3<3



Postat av: Emelie

Grattis på ettårsdagen Riley!



Jag är ju liksom lite efter, tror fortfarande att Wille är min lilla bebis. Värsta ckocken när man vaknar om morgonen och så ligger en 14 kilos kille på nära 90 cm tätt intill. Det går så FORT! Bebistiden är ljuvligt mysig, men sen blir det grymt mycket roligare!



Vi flyttar till Ekerö, närmare bestämt Träkvista. Bromma blev alldeles för dyrt... här startar villorna på 4 miljoner (!!!).



Jag träffade förresten finska tanten från Hogsta häromdagen, hon med Cumulus. Jag saknar Sickan så att det skär i hjärtat och tårarna rinner varje gång jag kör förbi Lovö och Drottningholm, men vissa saker (personer) saknar jag lite mindre, haha. ;)

2010-06-13 @ 11:40:22
URL: http://emmieliving.blogg.se/
Postat av: Emelie igen

Förresten, ledsen att jag är så dålig på att kika in här eller svara på dina fina kommentarer. Sista tiden har jag knappt haft tid att gå på toaletten, det har varit helt galet!



Det är så spännande, snart är er lilla tjej här! LJUVLIGT! ♥

2010-06-13 @ 11:43:43

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: