söndagen

     Publicerat: 2010-07-18 Kl: 19:42:32 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


min nya bil. opel astra 06:a. superfin är den, gått 2000mil...

idag har alltså jag och mina mamma bytt bilar. jag har satt in min hundbur i nya bilen, dock passar den ju inte då den är specialgjord för min lilla bil, men har fått den att sitta ordentligt, så jag kan ha den tills jag skaffar ny bur. det tänker jag göra först när bebis är ute och då åker vi till han som gör burarna och mäter å grejjar så jag får en som är helt måttanpassad att gå in tillsammans med barnvagnen... ska premärköra bilen imorgon ut till linda och hästarna i tosseryd :)



sådärja, nu har vi gott om plats =)
sedan har vi gjort om i mitt rum här hemma, så nu har vi fått en dubbelsäng, så jag och markus har mer plats att sova på när vi är här och hälsar på! åså ska lilla k's säng in åxå sedan. blev jättebra =)


annars har vi mest suttit ute och så har vi grillat och ätit suuupergod mat. som alltid här hemma i borås. mina fötter är totalt NOLL svullna, inge ömma, ingenting. snacka om att min kropp slog bakut förra veckan. sikken enorm skillnad det blivit nu när jag vilat lite. känner mej redo att jobba tre dagar till, jag vill så gärna, blir lixåm grand finale =)

hoppas ni haft en bra dag!




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: