do some hair!

     Publicerat: 2010-01-23 Kl: 13:52:30 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


ojojoj! idag har vi varit riktigt flitiga! efter en härlig promenad med hundarna på sjön drog vi tummarna ur våra arslen ska ni veta. iochmed att kickan kom och adopterade mina stora burar som stått i förrådet, fick vi ju massa plats, vilket ledde till att vi nu idag fick tummen ur röven och åkte till tippen med massa skräp som legat i förrådet i en evighet. prima skinka! brottade oss fram på soptippen, ett under att man inte får bucklor i bilen :S.
sedan var vi och handlade, och sedan gjorde jag grejj nummer två som jag ej fått gjort, tvätta bilen! nu är lilla fabian som ny! som den nya fina bil den faktiskt är <3
och ja, nu, är vi hemma. har lagt mej för att vila mitt jävla knä. behövdes, det är dock lite bättre nu är igårknäll och natt då det var hemskt!

resten av dagen har vi inga planer, men jag funderar på att göra rent marsvinsburen så till den grad att jag ska diska ur bottnen, lika bra att passa på när man har ången uppe!





Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: