snuffs och snyt

     Publicerat: 2010-02-04 Kl: 22:09:43 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

åh nej jag tror jag håller på å bli sjuk! trodde jag hade fått någon allergisk reaktion på jobbet, innan jag insåg att va fan, jag håller på å bli krasslig! näsan rinner, huvudet svider och ja det känns lixåm i hela systemet så att säga. är det farligt att bli förkyld när man är gravid? kan man ta näspray? halsonttabletter? gaaah? eller måste man köra helt hardcore utan hjälpmedel mot skiten?

på jobbet var det iaf lungt. knappt något bokat, folk vill väl inte ut i skitvädret. men vi fick in en patient som det blev mycket runt så tiden gick ändå mycket fort.
nu sitter jag här och har ätit en portion pulvermos med grillkrydda och chilisås, blev så sjukt sugen på det. gud vad knäppt.

men u får jag allt lägga mej, hoppas detta släppt till imorgon, jag pallar inte med förkylning det är så jävla drygt :/


Postat av: Annica

Panodil och alvedon får du ta. Nasin nässpray får du ta, finns säkert fler, men det är den jag använder. Bara att läsa på förpackningarna:) Vanliga heliga halstabletter är ingen fara det heller.



Krya på dig!

2010-02-05 @ 09:17:14
URL: http://anija.blogg.se/
Postat av: Frida & Riley

Finns ju gravidtäppa.. Att man blir snuvig när man blir gravid för att slemhinnorna där påverkas av hormonerna i kroppen. Jag var snuvig under hela min graviditet. Man får ta nässpray som är koksaltlösning. Halsonttabletter är ju inge farligt.

2010-02-05 @ 14:03:26
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: