ny vecka igen då...

     Publicerat: 2010-02-15 Kl: 18:38:45 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


jehupp.. måndag igen då. verkar det inte finnas fler måndagar än alla andra veckodagar? känns iaf så. har haft en bra dag på jobbet. varken lungt eller stressigt, sådär lagom.

uppdatering kring huvudvärken är att det är bättre idag. när jag vaknade kände jag att det lixåm låg där och lurade, ungefär, om jag hade skakat till med huvudet kändes det som det hade brutit ut och bultat på som aldrig förr. hela förmiddagen rörde jag mej som en stelopererad, kändes lixåm rätt hehe. men det har inte brutit ut idag, men känner att det ligger liiite i bakrunden, men helt klart mycket bättre. kanske beror det på att jag druckit mycket mer igår och idag? kanske...

ringde till mvc idag, som jag skulle. frågade angående alvedondoser. hon satt jag kan ta full dos, att det är bättre än att småfjutta med en tablett om dagen åså, om jag har ont i huvudet. det var alltså ingen fara. skönt!
sedan frågade jag angående mitt rutinultraljud, hon förstod att jag var noga med veckorna, och hon ändrade mitt datum. sedan fick jag nummret till ultraljudsavdelningen på SÖS, så jag själv kudne ringa och boka en tid som passade mej, snällt. så 10 mars klockan 9 ska vi dit! spännande, hoppas dom kan se könet.
men är lite nervös. efter förra ul:et har jag faktiskt lagt oron åt sidan som jag lovade mej själv. nu känns det som att bara för att jag slutat oroa mej, tänk om något hänt tills rul. men nej jag hoppas iaf allt är bra återigen!

nu inväntar jag markus. vi ska laga korv och mos för det är jag sugen på idag!

hejsålång!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: