mässa och sorg

     Publicerat: 2010-02-11 Kl: 13:20:17 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

hej hej! idag har varit en aktiv dag. började dagen ganska tidigt, möttes av en chock att ena råttan, sally, hade dött knall och fall.. mycket tråkigt... (kommer mer om det...) gick sedan ut med hundarna, åkte sedan till mvc dör att kolla upp om det ligger någon kommande remiss för rutinultraljud, och sedan fortsatte jag ut till älvsjömässan, för att hälsa på pappa!

han och hans företag han jobbar på har ju en stor monter där, så vi har fått lite biljetter så vi kan gå dit. idag var jag bara där för att hälsa på pappa, och vi var och åt lunch åså. mycket gott! stannade inte så länge, pappa måste ju jobba och ta hand om besökare och kunder åså. men det var iaf mycket trevligt!

tillbaka till sally då. jättetrist och oväntat att hon dött. låg bara där nu på morgonen. så nu är salta katten ensam tyvärr. dock ska hon redan imorgon prov-flytta till en vän till mej som åxå alltid köppt råttor från ale's, hon har en ensam rått-tant åxå. vi ska se om dom vill bo ihop, annars får katten flytta hem igen. jag hoppas det fungerar, katarina är kanske den bästa råttägaren i hela världen katten skulle få det kanon där!

ALE'S LAKRISAL

"Sally"

19/5-08 - 11/2-10

RIP

:'(

det blir jättekonstigt när det blir rått-tommt här, har ju haft råttor i många många år nu. men som läget är blir det inga fler smådjur. behöver mer plats här hemma och jag orkar inte städa flera burar, och ju längre tiden går med graviditeten desto jobbigare blir det. men vad som sker i framtiden, det får vi se!


 

 


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: