lördag

     Publicerat: 2010-02-13 Kl: 15:56:04 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

hej hej! äntligen helg igen. tänkte ta ordentlig sovmorgon, men vaknade tjogo över åtta. det är som att kroppen vägrar sova på morgonen numera.
iallafall låg jag kvar ett bra tag, sedan gick vi en kort promenad med hundarna, eftersom det snöade och blåste som fan. efter det, satte vi oss i bilen och styrde kosan mot siba! idag var nämligen dagen jag jävlar i mej skulle köpa en BRA dammsugare! vi har en värdelös handdamsugare, iaf värdelös när det kommer till att dammsuga ryamatta full av hundhår.. vi har åxå våra illa robot, vilken är bra, men då vi inte orkar flytta upp sängen i sängramen så fastnar tyvärr lilla roberta under sängen, vilket gör att den riskerar att gå sönder. jag kände nu att jag bara måste ha en riktig jävla dammsugare som tar håriga mattor och kan fixa rent soffan åså. sagt och gjort. letade efter den med högst sugeffekt, ska inte ha nån skitdamsugare nu, nu jävlar. hittade en som verkade bra iaf! 2000 spänn. får gå! bara det blir rent. kan ju inte ha en bebis i framtiden här dom kryper runt i den hemska ryamattan full med hundhår.
nu har jag iaf invigt den, och den fungerade mycket bra, satan vad den sög! toppen :P

jag har åxå färgat håret. min utväxt gick inte av för hackor så jag var bara tvungen att få bort den. och nu sitter jag här. ska se sista halvtimman på beck - stormens öga, och torsdagens avsnitt av halv åtta hos mej. klockan 6 ska vi vara hos simpen och kia. vi ska äta mat och se på melodifestivalen :)

hoppas ni har en bra helg!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: