istid?

     Publicerat: 2010-02-22 Kl: 19:10:36 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


ska man skratta eller gråta åt det här jävla vädret? fast idag har det ju varit fint väder men det var -22 när jag åkte till jobbet, trodde det var fel på mätaren. fy fan så jävla skönt att vara bilburen i dagar som dessa! all tunnelbanetrafik ovan jord i sthlm är ju inställd, pendeltågen går lite då och då... osv... det är ett stort skämt. men men noooot my problem, min lilla bil går så fint och varm och go är den åxå :D

jobbdagen var lite tråkig idag... ibland är det det riktigt jobbigt när någon är på dåligt humör och allt man gör verkar bara fel, trotts att man gör samma saker som ivanliga fall är toppen. suck.. men sådant får man väl ta ibland, man får försöka att inte ta saker personligt... annars flöt dagen fint med ganska mycket att göra trotts vädret :)

polly och bamse har dock jobbigt i kylan. dom får (vad jag kallar) frysloppor i tassarna, deras varma tassar mot kalla snön som smälter men lika fort fryser till isklumpar mellan trampdynorna.. ush. bamse står i snön och skriker, och polly ser bara ynklig ut. får bära dem i princip... stackarna.

nu har vi handlat och markus lagar mat, blir asiatiskt, nån nudelwook åså. smaskens!

ha en fin kväll!


Postat av: Emmie & Wille

Det där med tassarna känner jag igen! Det är samma sak med vår lilla loppa. Känner mig som en ganska dålig matte som rastar min vovve 2 m utanför porten och sen in igen, men vad göra? :/

2010-02-22 @ 21:05:56
URL: http://emmieliving.blogg.se/
Postat av: OLIVIA

Okej jag vet att det här kommer att låta lite konstigt från en totalt främande människa. Men tycker verkligen om dina glasögon!

Superduper fina. Take care:)

2010-02-23 @ 20:57:37
URL: http://strumpa.webblogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: