vår eftermiddag

     Publicerat: 2010-12-10 Kl: 16:02:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


idag har vi varit riktiga doers!
först var vi på djurmagazinet, sedan åkte vi ut till babyproffsen. kände att vi behöver något riktigt varmt till kerstins fötter när vi åker bil, den är ju iskall nu lixåm. har ett par mini-uggs men dom är nästan för små nu med tjockstrumpor i. och dubbla sockor känns lixåm inte tillräckligt varmt. nåväl! hittade som termosockor iallafall, tog ett par i sammet, det fanns söta prickiga med men det var lite glattare material, tänkte att det glider mer, dessa kommer nog sitta bättre båre utanpå å innanför overall :). eftersom dom var rätt dyra köpte jag lite stora, 6-12mån så vi kan ha dom hela vintern iaf... hon fick en ny dreggellapp med, en röd, såhär i juletider :)

Sedan åkte vi till farsta igen, och hämtade ut ett paket. jag säger bara en sak. DET LÖNAR SEJ ATT KLAGA! blev så jäkla sur på ett företag där mina beställda saker inte kom i tid, dom fattade det nog som jag inte fått det alls och skickade en ny beställning så nu har jag två av allt haha. toppen för det var lite julklappar åså :)

Efter det var vi på ica. har köpt NAN-ersättning nu och ska prova den. ringde vår BVC-sköterska å frågade först, för dom har aldrig ens nämt NAN, bara babysemp, ville bara kolla så dom inte hade nått dåligt att säga eller så men det hade hon inte, utan tyckte jag skulle testa =)

Jag köpte även blöjjor och nu måste jag göra en utläggning till. jag har alltid föredragit huggies, dom är mjuka och goa å bra. lika mjuka som pampers, men pampers stinker ju nå jävulskt när det kissats i dom, som säkert många av er mammor erfarit. dock är pampers bra på alla andra sätt. sist köpte jag pampers nr 3 för 2 fanns inte, och dom luktar inte alls! jo liiite kanske men inte som 1&2! men dom är stora och hänger i knävecken på kerstin. idag hade dom huggies nr 3 på ica, dock i det gamla blåa paketet. för det finns ju beiga paket som ni vet DOM är mjuka å tunna, de blåa paketen är papprigare...tyvärr, men testar iaf. dom passade jättebra 3:an huggies, men jag har inte hittat de nya i beiga paket i nummer 3 :(

summa summarum: kommer nog köra på pampers 3or fortsättningsvis om jag inte hittar huggies 3or i nya beiga paketet. eh.. ja :)

nu fick ni lite att läsa, det är bra för ikväll sticker jag iväg på julbord med jobbet så mej hör ni mer av imorgon! Missar således Idolfinalen men försöker att inte tänka på den katastrofen. får kolla på tv4 play as soon as I kommer hem!

ha de fint!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: