SHE'S CRAWLING!

     Publicerat: 2010-12-29 Kl: 22:08:30 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


ett par bilder från ikväll

goder afton! då låg man i sången dårå... skönt. men markus har åkt hem till stockholm igen så det är lite tommt vid sidan faktiskt. polly är dock glad som har en hel säng för sej själv :P


Och vet ni vad! nu på kvällen hade Kerstin en riktig rundtur på golvet framför tvn!
hon låg först på mage sedan rullade hon iväg en bit för att hamna på mage igen efter ett antal varv, sedan KRÄLADE hon fram på golvet en liten bit hihi mot sina leksaker! för att sedan göra en helomvändning, liggandes på mage alltså å rulla tillbaka till startläget! woho duktiga tjejjen!!!

hon var dock lite seg att få å somna ikväll, tog säkert tio minuter hehe, känns som en eeeevighet,, hon som brukar somna inom en minut. men hon sover gott iaf och åt 170ml innan hon somnade. dock med en massa knorr å gnäll och vifftande, fattar inte varför hon är sån när det är kvällsflarran! å e de nån flaska jag vill hon ska dricka e det ju den! en stadig kvällsflaska=bra lång sömn innan morgonmaten...

hon äter nuförtiden 750-850ml om dagen, från att ha ätit drygt 1000ml per dygn... kanske hade hon större behov av mat ett tag och nu har det minskat? nåväl... somsagt är hon ju så glad å pigg så.

god natt på er :)


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: