morning på er

     Publicerat: 2010-12-09 Kl: 11:06:40 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

godmorgon! i natt hade vi en bra natt igen! lilldamen hade svårt å somna, men när hon väl somnat sov hon faktiskt bra, och åt vid 5.20, mer som vanligt =) sedan sov hon utan att stöka runt till 10! annars brukar hon böka vid 8, men inte idag. jag har tagit bort täcket eftersom hon bara sparkar av det, i sömnen, och sedan vaknar hon väl till av att det blir lite kallt... nu stoppade jag henne i en sovpåse vi fått av kerstins farmor som vart väldigt stor men nu passar den, men hon fick ha en filt åxå uppepå, men hon verkar vart lagom varm och varken hon eller jag har störts av det där satans täck-avsparkandet! efter maten somnade hon åxå om utan napp. hon sover helt klart bättre då, då vaknar hon inte av att hon tappar nappen eftersom det inte finns nån napp att tappa! *einstein*.

ang min smärta i ljumsken å det... hur vet man om man har normala blödningar eller onormala blödningar? hur vet man att man har normalt ont eller onormalt ont? suck.. idag blöder jag mer igen, det går upp å ner. har inte fått ont i ljumsken än men har lurats varje förmiddag och trott att det är bättre men sedan kommer det på eftermiddagen. har iallafall ringt bm birgitta nu så får vi se, hon ringer säkert upp under dagen.

ha de bra idag!
Postat av: Anna - Mamma till Emilia med albinism

Härligt att få sova till klockan 10!

Här var vi uppe klockan 8, har en övertrött bebis och jag vill vila!

Hon väcker sig själv genom att rycka till eller att ja nappen trillar ur :p

Då var du å jag uppe samma tid och matade =)

2010-12-09 @ 12:18:38
URL: http://www.annagirl.se
Postat av: Nina

Lukas har inte velat ha napp sen han va 2 månader, men han ligger och "snuttar" i sömnen när han sover =) Ser rätt lustigt ut när munnen rör sig i sugrörelser men ingenting är där!

2010-12-09 @ 13:05:00
URL: http://haekkinen.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: