kul dag. noooot.

     Publicerat: 2010-12-16 Kl: 17:07:03 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Jaha sikken rolig dag det här blev då. verkligen. jag hade planerat in en härlig hundpromenad men av det blev det ju ingenting, inte i detta jäkla vädret... börjar få lite dåligt samvete för hundarna... dagar vi inte har nååågot planerat är det jämt skitväder så vi inte kommer ut, och är det riiiktigt fint väder ja då har vi hela dagen uppbokat i annat. aja, dom verkar rätt nöjda ändå. vi har vart ute och kastat lite snöboll åtminstånde...

Kerstin har fått smaka mat idag igen. potatis. det var lika poppis som igår, det vill säga - inte alls. men hon tycker det är roligt fram tills hon ska smaka, hon tycker det är väldigt festligt med den rosa skålen hon har hehe. men vi kämpar på, några dagar till men vill hon inte ha så avvaktar vi lite å provar sen igen :). haha efter vi provat klart och jag tog fram flaskan blev hon överlycklig "jaha men TACK mamma va sjutton håller du på med? är du helt nyfödd eller? DÄÄÄÄR är ju maten!!"
Postat av: Missja

Först vill jag bara säga att jag tycker du har en supersöt dotter :) Har följt bloggen sedan hon föddes.



Sen tänkte jag ge dig ett tips när det gäller smakportionerna. Späd ut dem med välling eller något så de blir mer rinniga i konsistensen. Det hjälpte mina barn att förstå sig på den nya maten lättare.



Lycka till med smakisarna

2010-12-16 @ 22:25:35
URL: http://missja.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Mixa potatisen med stavmixer och sätt i mycket ersättning i början så att konsistensen är len och rinnig. Då accepterade min dotter potatisen nästan med en gång.

Lycka till!

2010-12-17 @ 09:00:10

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: