I mitt kylskåp

     Publicerat: 2010-12-17 Kl: 14:27:35 | I kategori: Sofia-stuff | 3 kommentarer


ja, detta är vårat kylskåp! det hade ju vart trevlig tom jag kunde säga att "ojoj ja vi ska just åka å storhandla" men så äro ikke fallet. såhär brukar det se ut. dock bör det väl ge lite vuxenpoäng att det man faktiskt har, är marmelad? och grönkål.. haha men den är marsvinens. kylskåpsdörrn består väl av gamla dressingar och ketschup åsånt mest... ni vet "hade vi senap hemma? öhm, vet inte? bäst vi köper en". väl hemma, "jaha oj vi hade visst tre stycken tuber nu har vi fyra" lite det syndromet.

vad tycks? lite deppigt eller?

frstn så lider vårt kylskåp av en konstig åkomma. det punktfryser i det! asså, om jag har 6 nappflaskor med vatten i uppradat i framkant på en hylla, så kan EN flaska frysa men inte dom andra! EN morot i morotspåsen kan vara frusen osv. således har vi mycket slushpuppy-whatever. typ slush-fil, slush-mjölk, slush-julmust, slush-cremefraiche. såvida det stått på fel ställe i kylskåpet. nån som vet vad det beror på?
Postat av: sandra

men gud, så har vi också! att det liksom punktfryser. och det är ju inte samma ställe varje gång heller. jag undrar också vad det beror på.

2010-12-17 @ 16:00:50
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: Mamma till Wille och Calle

Har inget svar på frysningsfrågan men undrar vad är det ni äter om det inte finns mer i kylskåpet? Hämtmat? Gröt? Har ni mat i frysen?

2010-12-17 @ 18:55:04
Postat av: karin

Men, det är ju värre än mitt kylskåp när jag var singel. Jag är otroligt nyfiken på hur er frys ser ut. Kan du lägga upp en bild på den också?

2010-12-17 @ 20:00:49

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: