hallåjsan!

     Publicerat: 2010-12-01 Kl: 10:30:31 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

god morgon! ny dag, utan andra planer än att städa, imorgon kommer ju massa augustimamor hit :D då måste det vara fint! ska ta och åka å köpa mat till hundarna, det är väl ungefär det som ska göras idag =)

igår var jag ju och jobbade 3 timmar, och det var superkul! saker å ting sitter visst kvar i fingertopparna. det var en lugn kväll men tog mej an en myyycket liten patient som skulle ta blodprov. tänkte att härregud hur ska jag få ut blod från den där livrädda lilla saken med ett ben som är 1cm tjockt å 10cm långt? haha, men det gick prima det, nemas problemas! och att hur man kör blodprovsapparaterna hade jag heller inte glömt ;) haha...
nästa tisdag blir det full dag, dvs 6 timmar. jag älskar att vara hemma med kerstin men 6 timmar i veckan känns jättebra med lite ombyte!!

nu ska vi gå upp. kerstin har just vaknat och ligger i sin säng och pratar å gurglar haha. hon skriker aldrig när hon vaknat utan ligger och pratar med sej själv tills jag hämtar henne, då möts jag av ett mega-smajl <3

ha en fin dag i kylan!
Postat av: Filippa

Vad spännande att du börjat jobba! Hade jag med velat om jag haft ett..

2010-12-01 @ 12:15:05
URL: http://minbebis.com/blogg/labellavita
Postat av: Filippa

Och vad kul att lite augustimammor ska ses! Är det bara ni i stockholm eller harjag missat nåt nu?

2010-12-01 @ 12:16:10
URL: http://minbebis.com/blogg/labellavita

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: