god morgon!

     Publicerat: 2010-12-12 Kl: 11:04:53 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

sikken duktig kerstin jag har! i natt har hon sovit helt oavbrutet från läggdax, till 6. inte en enda gång har jag behövt gå upp för å stoppa in napp eller något annat. så jävla gött. det är verkligen ett vinnande koncept att inte rycka in med nappen såfort hon bökar eller gnyr minsta lilla! hon sover ju sjukt mycket bättre asså... som att man stör mer när man försöker få henne att somna om... det var samma igår kväll hon både gnydde och grejjade mej jag lät henne bara vara när hon vaknade till och bökade... och hon somnade om utan napp och utan att läggas på sidan igen. och sov ju, skitbra!
nu på morgonen har markus gått upp med henne. skönt. jag har en fruktansvärt huvudvärk, asont i mitt knä ända sedan i förrgår och känner mej allmänt nere efetrsom jag blöder någor jävlulst av spiralen... inte så trevligt :( men det ska ju gå över så man får hålla ut.

nu ska jag dock gp upp för markus har köpt frukost och sedan ska vi ta en promenad :)
Postat av: Theres

Vad skönt att det går så bra! Jag tror också att man stör mer ibland. Förut kunde vi springa till henne för minsta pip men oftast somnar hon ju om själv :) Man är ju nojig som förälder.

2010-12-12 @ 12:52:44
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: