go morgon!

     Publicerat: 2010-12-17 Kl: 10:39:05 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


idag vaknade kerstin mer normal tid igen, halv 10. hon har några dagar vaknat halv 11 och det tycker jag är lite i längsta laget att sova på morgonen asså. men idag var vi på banan igen!

idag MÅSTE vi ut å gå. kerstin måste få frisk luft och hundarna måste få se nått annat än trädgården/baksidan av huset... är dock inte så sugen på å ta ut bilen... skotta fram bilen... borsta av all jävla snö på bilen... så jag får skrapa ihop nått här hemma att äta till lunch tror jag.

i natt sov kerstin lite orligt mellan 3 och 4.30. vet inte vad det var men hon började gråta iaf. hon fick tillåmed nappen (ger inte den på nätterna längre annars) och då blev hon nöjd men såfort hon tappade den började hon gråta igen, lixåm darrande underläpp och hela kittet! nåja. hon fick tidig frukost halv fem och efter det sov hon gott igen.

höres!
Postat av: Emma

"Lustigt" att nästan alla i mammagruppen har nattoroliga barn just nu... men skönt på ett sätt eftersom man då kan känna att det inte är något onormalt... men de darrande underläpparna är inte kul :/



Åh vad snuttepluttigt söt hon var på denna bilden förresten... Nico har sån min på morgonen och så säger han sina tysta små "boo"-ljud... då måste jag bara pussa sönder honom :)

2010-12-17 @ 12:47:12
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: