fullt upp

     Publicerat: 2010-12-01 Kl: 20:31:19 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

god kväll från oss!
känns som jag varit lite frånvarande idag, men det märks nog inte i bloggen, men det känns så för min del, har haft fullt upp =) markus är inte hemma så det är kerstin non stop och idag har hon på köpet vart en gnällfia, ush! är jag inte van vid alls. men nu ska hon snart göra natten.

men hon e en duktig tjejj, hon vänder ju sej från mage till rygg och från rygg till mage, och nu är fötterna jätteroliga och hon ligger och drar i dom =). förut när hon låg på skötbädden spydde hon rakt upp i luften och så hamnade det i hennes ögon! gaaah, men det verkade inte bekomma henne, tycker ju det borde svida :P

nää hörrni! vi hörs igen imårrn!
då blir det fullt hus här! 8 mammor å 8 bebisar! :P
Postat av: Theres

Hon är snäll lilla Kerstin :) Jag börjar precis vänja mig vid en mindre gnällig bebis men hon vill fortfarande bli buren ganska mycket.. Det är drygt men jag tänker att det inte kommer vara så så länge till.



Hoppas ni får roligt imorgon! :D

2010-12-01 @ 21:54:03
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: