Fotfarcination

     Publicerat: 2010-12-07 Kl: 10:55:39 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

jahapp då antar jag att kerstin kommit in i någon fas eller jag vet inte vad...

...och som vanligt dömer jag hela framtiden på en natt men okej. i natt sov hon gott från 21.15 till 00.00 då vaknade hon. sparkar av sej täcket, upptäcker:

"men? haha? vad är det där? juuust ja mina fötter dom måste jag ligga å hålla i ooh så kul!  PRUUUTT, hoppsan hihi, jag behövde visst prutta... raaaap, ojoj hihi... ojsan jag måste nysa åxå... mm vad nappen är god *snuttsnuttsnuttsnutt*... gud sikka fina fötter jag har asså! mamma hallå? har du sett mina fötter, fina va? hhihihi"

oooosv..... när jag går upp till henne smäller hon ju av ett brakleende, haha, jag får kolla bort för att inte smila henne rakt i ansiktet för då börjar hon ju skratta. försöker att vara rätt ignorant mot henne på nätterna, alltså inte prata och inte le och skratta emot henne även om det är svårt, därför kollar jag bort hehe. hursomhelst var hon vaken i 30min innan jag faktiskt (fan fan fan) gav henne mat. hon kom inte till ro alls, och jag tänkte att när hon vart vaken så länge så kommer väl hungern antar jag, så jag gav mat. hon fick den liggandes i sängen. (ett HETT tipps!! dom behöver inta vakna till och blir dom trötta av å äta så ligger dom redan i sängen och man behöver inte röra dom!!) efter det somnade hon faktiskt... sov till 4... då la jag henne på sidan igen åså sov hon till 6.15. egentligen vaknade hon inte riktigt då, men jag höll mej till vår rutin och gav henne mat då annars skulle hon väl vaknat en helt annan tid och vi kommit i ofas med hela vår dag. och sedan sov hon till 10...

nu hoppas jag detta bara är en fas, så hon sover lika gott som hon brukar sedan :)
Postat av: Theres

Du har verkligen disciplin som kan hålla dig från att le tillbaka!



Härom kvällen försökte jag lägga Signe på mage ifall det skulle hjälpa mot allt snorande. Hon la ner huvudet först och verkade sova. Sen helt plötsligt rycker hon till, kollar upp och ler världens sötaste leende mot mig. Då är det svårt att inte besvara det! :D

2010-12-07 @ 14:21:12
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Linnea Jonasson

HAHA ja tänk att vara så ovetandes om att det sitter fast massa kroppsdelar på en.

2010-12-07 @ 14:45:54
URL: http://bihanget.blogspot.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: