dra på trissor!

     Publicerat: 2010-12-11 Kl: 11:31:51 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Kristina, Anna, Amelie åså jag
nån med ett sjukt djur? finfina veterinärer och sköterskor finnes ;)

hejsan! igår var det julbord med jobbet som gällde. vi var på Ulriskdals värdshus och det var jättefint och trevligt. jag har verkligen prima arbetskollegor! jag åkte med marie och vi åkte hem ganska tidigt för hon var sjuk stackarn. kände dock på hemvägen att det hade kanske vart kul att följa med anna, amelie och kristina ut.

jag är verkligen aldrig ute, och när jag säger aldrig, menar jag, aldrig, och när jag för en gångs skull kände att fan det kanske vore kul, kände jag att jag fick passa på att smida medans järnet var varmt! så jag åkte hem och bytte tröjja och hämtade min plånbok med leg och tog äckel-tunnelbanan in till stan igen. ursäkta men finns det något ställe på jorden där det hostas och harklas så mycket om på tunnelbanen? vad fan är det med folk? är det nått tvång dom har att låta så mycket som möjligt såfort dom kliver på?

mötte upp tjejjerna på t-centralen åså åkte vi till en pub på sveavägen. det var trevligt men jag farcineras över hur många drägg det kan rymmas på ett och samma ställe. härregud. och så mycket folk. nu har man väl blivit smittad av varenda sjukdom i hela boken. det är verkligen äckligt med så mycket människor på samma ställe haha.

men det var iallafall jättetrevligt. jag åkte hem efter två där nångång när jag tyckte att ungdomarna (inte dom jag var med dock) på stället började bli lite väl fulla och jobbiga. har inte mycket till övers för ölkastande tjugoåringar. no offence. hade flyt med och behövde bara vänta 3min på tuben så jag var snabbt hemma. hemma hos min lilla familj igen <3

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: