åh hon är allt lite RÖDLÄTT!

     Publicerat: 2010-12-28 Kl: 18:11:00 | I kategori: Kerstin | 4 kommentarer


vad anser ni min dotter har för färg på håret?

det finns dom som anser att hon är såkallat "rödlätt" (hatar det jävla ordet hehe det har en sån negativ klang, ingen kommenterar ju åh vilket brunt hår, men är ungen "rödlätt" ska det påpekas) nåja! inte för att det vore hela världen att hon fick rött hår, men det finns inte i vår släkt alls å håret har sedan hon föddes varit ljust blond lite åt det råttblonda festliga hållet som markus har...

men hon ser rö'hårig ut på många kort, och det beror nog på att hon har som en orange beläggning i hårbotten på framsidan av huvvet, kanske är det som luras.  därför känner jag mej nu tvungen att lägga ut en bild på hennes små lockar. hon är inte RÖDLÄTT, hon är råttblond.

over and out!

Edit: nu känner jag att jag måste poängtera att jag inte har nått emot rött hår, jag tycker det är fint. jag tycker bara inte om den där negativa klangen och lite sarkasmen i "men är hon inte lite rööödlätt!" ingen kommenterar ju somsagt andra hårfärger... och eftersom så många nu sagt det till mej, som bara sett bilder på kerstin vill jag härmed dementera med en så naturlig bild som möjligt på håret helt utan orange skorv i bakrunden hehe...
Postat av: Jasmine

På vissa bilder kan hennes hår se något rödskimrande ut. Men det betyder ju inte att håret är det eller kommer bli det. Särskilt inte om ni inte har det i släkten heller. Jag älskar rött hår och tycker det är hur fint som helst, så det är inget fel med det :)

Ni har förresten en jättesöt dotter, med vilken hårfärg hon än har :)

2010-12-28 @ 19:17:37
URL: http://starborn.blogg.se/
Postat av: Grynet

Ha ha ha! Precis samma sak säger ALLA om Theos hårfärg.

"Har han inte lite rött i det??" Så skojar vi om att det kommer från hans pappa och alla säger alltid, "Men P är ju mörkblond?" Varpå jag lägger kommentaren: "Hans riktiga pappa..."

Ja ja, Theo är blond och Kerstin är blond. Sen får resten av världen tycka vad dom vill. :)



ps. jag har inte heller nåt emot rött hår, folks kommentarer kan jag dock va lite allergisk mot ibland.

2010-12-28 @ 22:02:37
Postat av: Theres

Tycker också att hon ser ut att ha råttfärgat hår! :) Signe är blond som pappa!

2010-12-29 @ 11:55:20
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Johanna

Haha känner igen mig precis!! De e som en del lett efter röda stårn i håret på henne.. Dock är det inte så konstigt om Elma får en liten röd ton i sitt då hennes pappa är rödhårig å såg ut som en morot när han va yngre :P

Jag själv tycker dock hon har mer min hårfärg - blond..

Men ibalnd kan man ju bara undra v folk vill få ut me sina kommentarer.. Söööt e hon ju i vilket fall som helst lilla Kerstin!!

Kram Johanna å Elma

2010-12-29 @ 15:42:24
URL: http://varlilla.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: