tristessens mekka

     Publicerat: 2010-08-17 Kl: 08:28:00 | I kategori: Min förlossning & livet på bb | 2 kommentarer


ny dag på BB. jag hoppas så innerligen att vi får åka hem idag, men igår sa dom ju onsdag... eftersom kerstin inte velat suga på bröstet så har det varit lite omständigt kring amningen. men igår fick vi en barnmorska på avdelningen som verkligen tog tag i saken. hon var så bestämd att man nästan blev lite rädd haha, men nu har vi iallafall en uppskriven plan vi går efter var 3-4:e timma. har fått en amningsnapp som vi använder och då suger iaf kerstin som hon ska =) nu ska vi bara invänta att mjölken rinner till åså åxå.

själv känner jag mej mycket bättre idag, fysiskt. man är ju lite mörbultad mellan benen, och det har vart lite jobbigt när man suttit länge å ska upp å gå åså, men idag är det somsagt massor med bättre. jätteskönt. otroligt hur snabbt man ändå återhämtar sej efter en förlossning! jag trodde man skulle vara mycket mer svullen down there, ha mycket ondare och mer besvär. men det svider inte ens när jag kissar :)

hoppas ni har det bra där ute, utanför denna trista sjukhusbubbla :)

Postat av: Frida

Hehe, amningsnappar är ju för bra alltså ;)Det var ju sån jag tipsade om och som jag hade med Riley då hon inte ville få någe bra tag.

Då är det bara till att skaffa ett par sådana och ha hemma.

(Hundar verkar tydligen tycka att det är extremt goda leksaker, speciellt om man precis ammat med dom.. urk)

2010-08-17 @ 12:05:27
Postat av: Anonym

Vad olika det är man upplever det! :) Oss fick de praktiskt taget slänga ut från BB för vi trivdes så himla bra, haha! På KS fick man gå och ta mat och fika hur och när man ville, maten var färdigrätter från någon cateringfirma och faktiskt helt OK.

Men visst var det skönt att få komma hem sen!

2010-08-18 @ 17:22:05

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: