lördag =)

     Publicerat: 2009-09-05 Kl: 15:45:14 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


godagens! äntligen helg och en välbehövlig sovmorgon! har sovit i nästan ett streck mellan när jag jag la mej vid 11 och vaknade vid 11. frtm att jag gav vovvarna frukost runt 7. helt underbart!
först gick vi ut på en lite längre promenad jag och markus och hundarna och efter det tog vi en sväng till farsta centrum. jag har varit inne på telia igen, verkar ju som det krånglat med det jag beställde eftersom inget hänt. en super trevlig kille i teliabutikan har de senaste tre gångerna hjälpt mej att kolla hur det gått med abonemanget å det. idag ringde han massa samtal å grejjer och det visade väl sej att något hade strulat. hursomhelst ska allt var fixat med nummerporteringen nu, och det kommer nog skickas till mej i veckan. annars kunde jag komma in på måndag så skulle han ordna det i butiken. han grejjade åxå så att jag fick samma deal som på nätet. ja han va snäll han, nima!
sedan har jag varit på lagerhaus och shoppat det på bilden ovan! mina favvo-värmeljus, luktar jättegott, har jämt ett sånt tänt, en ny klocka att ha på tvbänken, och två silvriga små söta spargrisar, får fungera som spargris och prydnad i vardagsrumsfönstret :)
nu ska jag ligga här och slapa lite. har inga mer planer för dagen. frtm ikväll, då ska jag och markus äta kräftor =)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: