idol 27/11

     Publicerat: 2009-11-27 Kl: 20:00:28 | I kategori: | 0 kommentarer


en sak som slår mej, är att i år, är för första gången, de fyra bästa kvar tillsist! tackvare duellerna, mycket smart drag av tv4. även om jag avskyr erik får jag ju rent objektivt erkänna att han hör till de fyra bästa. nu kör vi igång :)

Calle
Låt 1: han är riktigt bra och det är så kul att han lixåm kommit igen såhär mot slutet! :) ..trist låt dock.

Låt 2: calles röst är tusen ggr behagligare än eriks. han är lixåm trevlig att lyssna på. tycker han var super nu med, men igen en lite tråkig låt.


Mariette
Låt 1: först fattade jag inte vikken låt det var, men i refrängen kände jag igen den såklart hehe. måste säga att det var strongt av henne att hålla igång så hela den låten, jomen detta var ju bra, as usual ;)

Låt 2: fy fan. gåshud. kul att höra denna extremt bra låten live, och med ren sång hehe ;). nej detta var satans jävla bra!


Tove
Låt 1:
tufft låtval, men hon gör det förvånansvärt bra, kul att hon vräker på och inte lixåm mesade fram låten! go tove! men vad fan har hon på sej? :S

Låt 2: hellre än bra. slarvigt? nej detta gick inte hem hos mej...


Erik

Låt 1:
detta är väl första gången jag ändå tycker hans skrikande passar, och inte stör låten. hm. men jag kan inte se på honom, men visst jag tycker kanske detta var det bästa han gjort hittils. jaja. jajajajaja... (men jag gllar honom inte för det hehe)

Låt 2:
ska man slippa höra skriket... hmhm... svar: nej. det tog bara några rader innan det kom. nej men ta bort honom från min åsyn. han är inte dålig, men nä fy. han skriker sönder denna låten.



Dagens rangordning:

Mariette -  låt 2

Calle - låt 2
Erik - låt 1 (aj det sved.)
Mariette - låt 1
Tove - låt 1
Calle - låt 1
Tove - låt 2
Erik - låt 2


Duell: Mariette & Calle
(väntat.. tyvärr...)

UT: Mariette.
tråkigt som fan. men nu fick alla höra hennes underbara Lies beyond igen, fan den är sjukt bra!







Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: