hullÄÄ

     Publicerat: 2009-05-12 Kl: 10:41:02 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

då var dagen igång då. treosarna har tagit udden av halsontet, men nu har ögonen, nej ÖGAT börjat rinna åxå, läckert. urk, men känner sej riktigt härlig när det är såhär. känns som jag har en taggig golfboll i halsen ungefär. men värktabletter is the shit, vad skulle livet vara utan dom?
har iaf varit på bussgods och lämnat sadeln. åh det känns så motigt att sälja den och nu ligger den där borta med alla andra paket och ska ut och resa, till finspång... ush, det är lixåm min och mascots sadel, jag vill inte sälja den, det känns som att jag då gör det definitivt att det inte blir mascot och jag igen. min lille hullää...hoppas allt går smooth nu med frakten iaf och att hon som ska hämta ut den gör det... men hon var ridskolechef på en ridskola i finspång så det känns ju seriöst iaf. lilla sadeln. den är ju så fin...

måste fasen ta och höra av mej till mascots ägare... ska skicka ett brev. klarar inte av att ringa. ringde ju en gång i sommras var det nog, började störtlipa såfort maggis svarade. det är något så enormt känsligt för mej med mascot. så det får bli ett litet brev. gud vad jag saknar honom. men jag vet ju att det inte skulle vara möjligt för mej att ha honom nu, varken tidsmässigt eller ekonomiskt.. och han har det ju jättebra hemma på lunnebacken där han är född och uppvuxen... men, jag saknar honom varje dag... älskade mascot. *sentimental*.


älskade.

hade tänkt sätta mej ute men det blåser ju jättekallt så det får bli att sitta inne och tryna under dagen. vid två åker jag till jobbet. haha en hel timme senare än när jag åkte buss. livet leker med bil. tänk bara en sån sak som att lämna sadeln där vid bussgods. jag hade ju fått GÅ annars.. men nu brummade jag iväg med bilen, tog väl 1 minut :P fy fan sikken lyx. det är det bästa jag gjort att ta det där körkortet. lätt var det åxå.

ikväll är det ju eurovision semifinal och sveriges är med. jag undrar hur det kommer gå. fast jag bryr mej inte, jag hejjer på norge, den låten är ju störtskön å han ser ju så charmig ut med :)



hej på en stund!
Postat av: Stephanie

Jag är förbannat impad på dansarna =D

2009-05-15 @ 16:09:11

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: