äntligen fredag!

     Publicerat: 2009-05-15 Kl: 18:55:41 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha då var denna arbetveckan slut. gud vad skönt :)
har varit en lugn dag idag åxå på jobbet. skönt. vi hann faktiskt ta våran fikapaus åxå, trevligt!

slutade fem idag och åkte förbi farsta centrum på vägen hem och handlade lite. ska försöka bojkotta konsum i farsta strand så mycket som möjligt det är snordyrt och dom har skitdåligt utbud, ush jag avskyr den affären. köpte chips och dip och pepsi :D
är ensam ikväll för markus är iväg med jobbet idag, dom skulle brottas i sånna sumodräkter haha, och sedan skulle dom ut och äta åså. så jag ska frossa i dip, och liite chips och dricka cola och se på tv all by my self.
imorgon på förmiddagen ska vi åka och hämta hundarnas bur så då måste han iaf vara i skick att kunna sitta med i bilen ;)

åt föresten sjukt god lunch idag! var nere i gustavsberg centrum på apoteket och köpte allergimedicin och handlade en kycklingrulle med vitlökssås och houmos (hur stavas det?) ojojoj vad gott! det är helt klart min nya favvo att äta som lunch där ute i g-berg. det kommer jag köpa fler ggr.

som sagt var jag och köpte allergimedicin idag. min pollenallergi (eller va de nu e ja e allergisk mot på våren) har slagit mej som en fet käftsmäll idag! ögonen rinner, näsan e täppt och rinner den med, jag har rethosta  och är allmänt risig. det suger. stor inne på operationssalen och passade en narkos, och gjorde allt för att inte stå där inne och hosta osh snörvla men det gick inge vidare :S
köpte allergipiller för fukking jävla 155 spänn, härregud... måtte dom fungera nu. har haft sånna superbilliga innan men dom hjälper inte så nu hoppas jag på dom här dyrgriparna helt enkelt.

nu ska jag svänga ihop lite mat. färdig-matpåse nummer 2 ska jag prova idag, vitlökskyckling. den förra med röd curry va ju jättegod, så hoppas denna är det åxå. hörs mer sen!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: