urk.

     Publicerat: 2009-06-19 Kl: 11:50:27 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

alltså jag måste sluta mej till väderpratarskaran. alla pratar väder and so do I. vad fan är detta? jag blir på riktigt deprimerad! det bara regnar hela jävla tiden. just nu känns det som att "åh superväder, det duggregnar ju bara tjohooo!" ribban på vad som anser fint väder ligger pretty lågt just nu.
tvingade iaf oss runt byttorpssjön med hundarna, fast polly och bamse avskyr att gå i regn så dom var inte heller glada :P
lyckades sova lite längre idag iaf, till tio. har vaknat så tidigt varje dag i flera veckor nu. somnade dock sent då jag kollade på film. "i taket lyser stjärnorna" och den var superbra och jag griande typ sista halvan för den var så sorglig hehe. sedan började jag kika på "yes man" men blev trött å somnade så jag ska kolla klart på den idag.
medans alla man känner firar midsommar och har kul, ska jag vara hemma. gud vad skönt. jag älskar att vara hemma. inte göra någonting. bara vara. that´s me :P å andra sidan känns det nästan skönt att man inte har något ståhejj inplanerat idag, så man hade vart tvungen att vara ute i skitvädret. nej ush och fy.
nu ska jag gå ner till mamma i köket <3

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: