tosseryd-tripp

     Publicerat: 2009-06-18 Kl: 17:26:32 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

nu har jag kommit hem efter att ha varit iväg och träffat lite vänner. stannade först till i knalleland och knatade in på MyOne, där min gammla kompis jenny jobbar, vi tjötade en stund och sedan gick vi till young thai och åt lunch, det var gott, och väldigt trevligt =) efter det så brummade jag vidare ut till linda i tosseryd. åh.. STALL! hehe det luktar så gott och att få andas in lite hästlukt gör mej lycklig :) följde med linda ut till paddocken, då hon skulle rida sin 3åring en stund, har bara sett henne, kiara, i hagen en gång i vintras och hon hade verkligen växt till sej och var riktigt fin! kul!
sedan red hon en stund på en annan unghäst i stallet. sedan kom jenny och fia ner till stallet åxå så jag gick över dit och umgicks lite. men nu skulle dom alla tre rida ut så jag styrde kosan hemmåt. kul att se dom! nästa vecka ska jag låna lindas häst kiitos, och hon ska ta sin unghäst åså ska vi rida ut, tjoho, jag har inte ridit på typ 10 månader.. efter att ha ridit varje dag i typ... tio år...


Linda med Kiara, som bara är 3 år, men så duktig :)

  

Pratade med frida på hemvägen, och hon var på väg hem från bb med riley nu <3. tänk, nu börjar hennes nya liv, som mamma lixåm. helt sjukt. hon kom ut tillsist lillan, och nu är världen en medborgare rikare. lilla riley. ja.. gud vad jag längtar tills jag får träffa dom!

Postat av: Anonym

Du får gå till den ridsportaffären där Therese säljer piskor!

2009-06-18 @ 19:47:55
Postat av: Frida

Det var super uppskattat att du ringde! =) Blir så glad av att prata med dig! <3

2009-06-21 @ 16:53:31
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: