snart snart...

     Publicerat: 2009-06-06 Kl: 19:43:26 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

jaha, nu sitter man här och väntar på att klockan ska bli 3 i natt för då drar vi till arlanda :)
vad som skett nu under eftermiddagen är att vi har varit i hässelby med polly och bamse. lyckades köra fel, och hamnade en vända inne i stan :S st eriksplan och i den gröten. hujedamej. men det gick ju bra det med, men lite svettigt vare allt. polly och bamse blev såklart glada att träffa neo och jennifer <3 så dom kommer ha en lattjo vecka det är jag säker på.
väl hemma har vi städat och jag har packat klart allt och är redo. kära älsklingen har inte packat än, han är inte mycket för att få saker gjort han inte.

lite kuriosa frstn är att jag och markus varit tillsammans i fyra år idag <3 det är lång tid men ändå kort. fyra år... samtidigt som det känns som tiden gått jättefort så känns det samtidigt som att vi varit tillsammans i en evighet :)


älskar dej älskling! :D

komer förmodligen inte kunna blogga något när vi är borta. jag hoppas på att hitta ett internetcafé så jag iaf kan uppdatera en dag eller så, vore roligt. synd att tappa alla läsare som nu hittat hit för att jag är borta en vecka... hoppas ni hittar tillbaka sedan :)
hej hej!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: