RIP Ale's/Arinellas Comic Sans

     Publicerat: 2009-06-23 Kl: 14:23:48 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

åså kom dagen. dagen som det var dax för tösen att vandra över till vännerna på andra sidan. comic har länge gått med rätt stora tumörer, och jag har aldrig låtit någon råtta vara kvar i livet med tumörer i den sizen förut. men hon har vart så pigg. klättrat runt i hela buren, bäddat och svischat runt helt obesvärad. jag är inte speciellt blödig när det kommer till beslut om avlivning, men jag har inte kunnat ta bort henne bara för att tumörerna är stora när hon inte ens verkat känna av dem. hon var så söt när hon puttsade sej, noggrant runt och under tumörerna, tog lixåm tag i dom och slängde dem "över axeln" och gjorde rent under <3
men igår och idag har hon plötsligt blivit trött. tog ut dem i trädgården nu under dagen, och kände att nu är det dax. hon fick somna in under parasollet i det fina vädret.

Bild från när hon var liten :)

Ale's & Arinella's Comic Sans
silver fawn rex, 460, född 13/6-07
e: Arinella's Drake u: Ale's Svala uppf: A-L Kleveborn & G. Elleby
13/6-07 - 23/6-09

RIP
<3
Nu är du tillsammans med dina kompisar igen, jag vet att du saknat dem här nere.



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: