ridarida :)

     Publicerat: 2009-06-24 Kl: 19:41:48 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Idag har jag varit ute i tosseryd och ridit med linda och fia :) eftersom jenny skulle iväg på annat idag så lånade jag hennes gamle vapendragare miro för en ridtur. miro var mascots bästa polare när jag hade honom i borås de första två åren. haha gamle miro, ja han är för charmig han :) Vi red en liten tur i skogen i lugnan ro. haha jag fick verkligen skitont i rumpan efter fem minuter, iofs att sitta i hoppsadel är ju inte så bekvämt enligt min mening :P och miro är otroligt stark och mina händer är nu röda och onda haha, klen man är nuförtiden. men det var roligt! mysigt att rida lite iallafall.

    

Nu när jag kom hem har vi ätit tacos. pappa har kommit hem efter att ha vart i norge mån-onsdag <3. och det var riktigt gott med tacos. vi äter alltid med mjuka bröd jag å markus, men här är det sånna hårdisar som gäller och det var hundra år sedan jag åt det. nu ska jag gå ut och umgås med mamma och pappa i kvällsolen!

    



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: