pillertriller

     Publicerat: 2009-06-06 Kl: 13:26:32 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

Nu har vi varit och gjort lite smått å gott i farsta. köppt lite nyttosamma saker på apteket :)  värktabletter, tabletter för the famous turistmage hehe, handsprit (jag kommer ha den i högsta hugg såfort jag pillat på nått :P) sedan lite plåster och så har jag med min mirakelkräm jag köpte på apoteket i grekland, mot solexem, den var det fart i det vill jag lova :D
markus har åkt in till stan för att akut-köpa nya skor eftersom hans gamla reservskor börjat tuta i sulan idag haha, så planen att använda de gammla skorna sprack så det blev en tur till stan. vid tre ska vi åka ut till jennifer i hässelby och lämna älsklingarna <3, åh jag kommer sakna ihjäl mej efter dom! men dom kommer ha superkul där. staphanie kommer hit imorgon, så allt är klappat och klart. när vi lämnat hundarna ska vi städa här hemma. och jag ska fasen försöka njuta av de hundhårsfria timmar det innebär efter jag städat och tills vi åker :P har inte städat på några dagar, knappt på hela veckan så nu är det bra hårigt här asså. men men det är det väl värt <3 Vad jag nu ska göra, är att städa rått- och marsvinsbur :) hej hej!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: