lazy bussgods

     Publicerat: 2009-06-03 Kl: 14:28:38 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

Alltså ärligt talat. vad är det för bottenskrap som arbetar på bussgods? för tre veckor sedan, hämtade tjejjen som köppt min sadel ut den på bussgods i finspång, då emot efterkrav/postförskott. det stod på bussgods hemsida att inom tio arbetsdagar ska man få sina pengar. tionde arbetsdagen var i fredags och eftersom jag inte sett skymten efter mina pengar (nästan 7000) så ringde jag. möttes av en riktigt charmant typ som svarade "om du kunde lugnat dej tio minuter så är du näst på tur här i min lista. vi har faktiskt tio arbetsdagar på oss att betala ut." jag sa att jag bara ringer för att checka, bara så inget blivit fel eller så, det måste man ju få göra, det rör sej ändå om en del pengar... "jojo, självklart... jaja, du är iallafall inte en av dom jag spytt galla över idag för att man inte kan tyda den jävla handstilen" säger han då.. eh okej? sikket mähä. nåja, jag nöjde mej så och antog att nu dyker pengarna upp. men ikke. tänkte att jaja, det kanske är sådär tre arbetsdagar för överföringen för det händer ju. men nu är det onsdag och inte ens den tanken kan släta över att jag inte fått några pengar. såå, jag ringde igen... och han som svarade nu var trevligare och såg direkt att denna överföring inte var gjord... suck.. jag sa det, att din kollega var ju så väldigt påpekande om att han höll på och att jag skulle lugna mej tio minuter lixåm.. han sa iaf att han skulle säga till denna människa som varit mycket otrevlig och som dessutom inte gjort sitt jobb. så, han skulle sätta över dem direkt. då återstår det att se då om dom lyckas denna gången... suck...

nu har iaf jag varit inne i stan och ätit lunch med min älskade markus :) vi åt på en sleten indisk resturang, det var okej, men inte sådär supergott direkt. det markus åt var godare... så är det alltid. det han beställer är alltid det godaste. jaja. mätt är jag iaf, och nu ska jag utnyttja min sista lediga onsdag maximalt. dvs jag ska inte göra ett jävla piss :)
hej!

Postat av: Frida

Men gud vilka otrevliga personer.. =(

2009-06-03 @ 22:28:14
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: