hemma i borås <3

     Publicerat: 2009-06-16 Kl: 16:36:53 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

äntligen! nu är jag hemma i borås. vi kom ungefär vid 14 tiden idag. gick på  ca 4 timmar att köra. toppen, knappt en bil på vägarna.
nu har jag varit och lämnat markus på stationen som ska åka vidare hem till sina föräldrar och jag ska vara här nu tills nästa lördag dvs drygt 1,5 vecka iaf...

innan vi åkte var jag hos läkaren. kunde konstatera att medicinen jag fick sist inte gjort ett smack åt mina krämpor i knät. så idag försökte han suga ut ledvätska, men fick inte ut nått, så förmodligen är den konstanta svullnaden jag har inte bara vätska utan även mjukdelssvullnad. fick åxå en kortisoninjektion i leden. det var INTE skönt kan jag lova. gjorde skitont med en kanyl inne i knäleden... men tänkte att har man en kompis som föder barn på annan ort samtidigt så ska jag nog inte gnälla ;) hursonhaver, ska jag på återbesök 19 augusti, och har inget förbättrats blir det artroskopi/titthålsoperation för att se vad som pågår där inne i knät.

dessutom är det en mycket speciell dag då världen fått en ny medborgare, en liten plutt som redan ligger mej mycket varmt om hjärtat. <3 längtar sååå efter att få träffa detta knyte! blir det första att göra när jag kommer hem! åh älskade vän!!... det kommer bli den sötaste ungen man kan tänka sej, men det ar visst en arg liten en :D gud vad jag längtar efter att få träffa er!

nu ska jag gå ner till mamma :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: