torsdag

     Publicerat: 2009-07-02 Kl: 19:02:00 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

tjoho! jaha då börjar iaf denna extremt lååånga jobbvecka lida mot sitt slut. har vart en ganska smooth dag, lungt, men ändå lite att pyssla med. det stora gisslet är att det är så varmt på kliniken sånna här dagar. på förmiddagen var det okej, men på eftermiddagen rann man nästan bort. extra kul för mej som hade en pall med foder att bära in. att lasta 12kgs fodersäckar är just vad man föredrar i 30 graders värme. jojomensan.
på lunchen gick jag och vovvarna ner till sjön. oj vad polly och bamse blev glada, dom älskar ju verkligen att bada, och jag hade lovat dem ett bad om det var fint väder och det var det ju. dixie svalkade sej åxå. hon går gärna i, men simmar inte eller så, men står där i vattnet och ser nöjd ut :) bamse och polly fick hämta lite pinnar och sedan gick vi tillbaka.
nu har jag just ätit ciabattabröd med serranoskinka och mögelost, mumms. riktigt gött. men när jag skulle öppna min pepsi, så slank den ur handen så det sprutade pepsi över halva vardagsrummet, suck.. typiskt. fick man både städa, pepsin förlorade kolsyra och dessutom försvann halva flaskan i skum. inte så kul... nu är allt härligt klabbigt av intorkad pepsi fast att jag torkat så det blir väl att gå över skiten igen med rengöring. roligt roligt. kvällen blir som alltid lugn. se på tv, och göra ingenting. precis som det ska vara!







Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: