the lost of the 100 lapp.

     Publicerat: 2009-07-15 Kl: 19:42:07 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

goder afton på eder! ojoj idag var det ingen större aktivitet här. ber om ursäkt. kom hem vid halv sex. jobbade till fem idag. har vart en bra dag! måste säga att det är lite roligare på jobbet nu när anna börjat! :) har vart fullt upp, och dagen har trallat på. som det ska vara!
det mest uppseendeväckande som hänt idag, var väl min snörpliga förlust av hundra spänn. hittade en hundralapp i plånboken och blev ju såklart glad. jag la hundralappen i tröjjfickan och spattserade gladerligen ner till centrum med vovvarna för att köpa en sallad på delselius. när jag binder hundarna och ska ta upp hundralappen så kan ju alla ana vad som hänt. precis. borta. gone. väck. not anymore. suck. tanken slog ju mej när jag la den i fickan. "ska du verkligen ha den lös i fickan, den kommer blåsa ut, ta plånboken" men jag gick emot mitt förnuft och la den där. så synden straffar sej. såklart hittade jag inte hundringen på vägen upp. det blåste ju. någon går väl där ute lycklig över att hittat hundra spänn. grattis. surt asså. så jag fick hämta plånboken och så åkte jag till mc donalds. hann ju inte gå ner till centrum igen. och orkade inte heller för den delen. så det blev en dyr donken. men av nån anledning hade nån lagt ner en cheeseburgare utan kostnad i min påse, så nån slags karma kanske det finns. ett plåster på såren från någon övre makt? vem vet. gött vare iaf. men surt med hundringen. vad har man lärt sej utav det? att inte lägga sedlar löst i tröjjfickor.
nu ska jag kolla på halv åtta hos mej, och sedan ska jag och markus åka till rågsved, tills hans kompis och lämna av nått vad det nu var.
hej på en stund!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: