sniky markus

     Publicerat: 2009-07-16 Kl: 12:44:39 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

nu har vi startat upp våran dag. eller ja, det är ju några timmar sedan. vi tog en långpromenad, och hundarna fick bada lite, lycka. dock ringlade det iväg en orm mellan mej och hundarna. en förvirrad snok. hehe tur det, att det inte var en huggorm. huga.
nu när vi kom hem så öppnade jag förväntansfullt kylskåpet, för att göra iordning min macka med mögelost och god salami. men nähä. då har någon, dvs markus ätit upp min salami i kylskåpet. är jag störd som anser att man säger ifrån om man tar den sista salamin? sån dyr god. haha. åh jävla skit. jag fick traska ner och köpa ny. så nu sitter jag här iaf med mitt ciabatta, serranoskinka och mögelost :P och ikke att förglömma. en burk cola!  ibland är livet fint.
nu ska jag kika lite på sjukhuset, och ta det lugnt. sedan bär det ju av till jobbet. jobbar kväll med anna idag. torsdagar är mina nya favorit jobb-dagar!
hejsålänge!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: