nej jag är inte avis alls.

     Publicerat: 2009-07-23 Kl: 10:43:05 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

hellu. vaknade klockan tio idag av att klockan ringde. härregud. sålänge sover jag aaaaldrid i sträck! men jag har kännt mej supertrött de senaste så kroppen behöver visst sova märker jag :S gick in på facebook och möttes av nedanstående härliga bild. min kompis jenni, som jag lärde känna när jag bodde i falun, har ju numer bosatt sej på bali efter att ha varit nere där flera ggr i långa perioder. jobbar i nått stall där. ser ju inte alls helt underbart ut. man får sej en tankeställare. man bor här i kalla sverige, gnäller över regn och rusk, kalla sommrar, varma vintrar osvosv... det finns paradis på jorden, och jenni valde att bosätta sej där. jag önskar att jag var lika modig! bilden snodde jag från fejjan, hopas inte jenni tar illa upp, bilden är verkligen helt otrolig iaf!!!



nu ska jag snart kliva upp. åså ska jag nog gå till farsta och köpa en körv... ta en sväng till apoteket och kanske även knalla in till 3, se om jag kanske ska förnya abonemanget, är sugen på en ny lur.
hejsålång!

Postat av: Frida

shit vilken fin bild =)

2009-07-23 @ 15:23:33
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: