freeeeedag!!

     Publicerat: 2009-07-03 Kl: 17:47:24 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

Äntligen fredag! ett slut på denna jobbvecka som varit den längsta i mannaminne. helt sjukt. kanske för att dagarna kännts sjukt långa pga att det varit så obarnhärtigt varmt. undrar hur många liter man svettats denna veckan.. puh... började sju idag, och det är skönt att sluta fyra. dock missade jag veckans höjdpunkt idag på eftermiddagen, då min favoritpatient kom med sina valpar som skulle chippas och vaccineras! övervägde att stanna kvar, men nä, skönt å gå hem fyra en fredag. fick ju ändå gosa med henne och hennes valpar en stund iaf. hon blev dräktig av misstag när hon var på rymmen och träffade en eurasierhane, haha, hon själv är en blandras mellan bullterrier och engelsk staff. hehe, härlig blandning :P dom liknade mamma men med lite raggigare päls. denna tik är så fantastiskt mysig! hon påminner mycket om mufflan, bullterriern på hunddagiset jag jobbade på förut, mufflan som jag fullkomligt älskade haha, och ja, denna tiken påminner om henne, både eftersom hon har den där bullterriernosen men åxå till sättet. ja det är kärlek det. medans valparna var inne på kliniken, låg hon utanför på bänken och softade, helt själv haha, och när man kommer lägger hon sej på sidan och vifftar på svansen. ja gud en sån goding! kolla själva! 


här ligger hon, och softar för sej själv på bänken <3


medans vappisarna fått chip och vaccination inne på kliniken!

förövrigt har jag idag tagit mej an dixie och pysslat om henne. jag har klippt klor, rensat öronen, rakat tovor och sådant. något som dixie inte alls accepterar. dixie är mycket säregen, och hon drar sej inte för att hugga om saker och ting inte passar. kan man ju tycka vad man vill om, men sån är hon. världens snällaste, tills man ska göra nått hon inte gillar. vilket kloklipp, tovutredning och öronrensning är utmärka exempel på hehe. satte på henne TVÅ munkorgar haha, först en lite tight och sen en större längre, så hon inte kudne nypas. ja hon låter som ett monster? men jag är inte ett dugg rädd för henne. dumma hund asså. men hon gjorde ett försök men sedan la hon ner och låg faktiskt superduktigt på sidan bara hela proceduren. berättade för pappa vad jag gjort med henne idag, varpå han säger "men hur lyckades du, har ni sövt henne eller? hehe. tänk så mycket en munkorg kan göra:P nu är hon iaf fin!

   
to do some hair :P

NU har jag ätit fish'n'chips, och handlat lite till kvällen, och nu ska jag städa. göra fint överallt, så blir det såå skönt att vakna upp imorgon och veta att det är rent och fint överallt. underbart. så, dax att börja gno! hejs!




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: