sprit är livet?

     Publicerat: 2009-12-15 Kl: 20:13:43 | I kategori: Övrigt | 3 kommentarer



alltså... jag blir förundrad ganska ofta, när det kommer till folks alkoholvanor. när man tillexempel kollar på bilder på facebook, är det till 95% festbilder. spriten flödar och det är party party. jag funderar. gör inte folk annat? är fest och alkohol meningen med livet? i mångt och mycket, vet jag åxå att det kanske är jag som är ovanlig. jag dricker ingen sprit alls, även om jag har gjort när jag var yngre. jag tycker helt sonika inte att det är gott överhuvudtaget. jag tycker inte om fester och uteställen utan trivs bäst hemma i min soffa. kan säkert ses som en riktig trist-pelle. men ändå. jag tänker åxå på gånger då jag umgåtts med vänner från förr. det ska drickas, och det enda som man pratar om är hur full man var där, kom inte in på det stället, däckade där, fan vad bakis då, osv. jag har trevande försökt prata om något annat, utan resultat, lixåm, andra saker bara, men det försvinner snabbt ut i etern, tillbaka med prat om fylla och fester. jag undrar om det är det enda som folk gör? och ser man folks bilder så är det kanske så helt enkelt. jag kanske inte är den festligate typen, men jag kommer ha en större chans till ett långt och friskt liv. jag kommer heller inte hindra mit barn från att festa och dricka, men jag hoppas dock att hon/han kan se andra saker i livet, för det finns faktiskt =)

Postat av: Kickan

Jag håller verkligen med! Jag tycker det kan vara jättekul att gå ut, festa och sådär... Men den här hysterin runt sprit och alkohol står jag inte ut med. När alla bara pratar om vad de ska dricka, när de ska köpa det de ska dricka osv inför festen, och efteråt pratar om hur fulla de var... Då funderar jag verkligen över syftet med festen. Är det att ha kul eller?

2009-12-15 @ 21:41:00
URL: http://kickanwicksell.se
Postat av: Emelie

Jag är också sån, har aldrig varit så intresserad av att festa.

Visst är det kul att vara på fest med kompisarna och dricka lite cider men det är många gånger jag har gått hem när de andra gått på krogen, det är så tråkigt där och jag blir bara irriterad på alla fulla mäniskor.

Ni får ta och flytta upp till Kiruna kan du sitta i soffan med mig och snacka om allt annat istället :)

Typ sånt dära you know.. :)

2009-12-16 @ 01:45:40
URL: http://emeliegrahn.blogg.se/
Postat av: simpen

Stort +1 på detta. Jag har inte druckit på snart ett år och ska jag vara ärlig så är det skitskönt. Ingen mer bakfylla man spar pengar och man mår bättre. Det är lite oroande att folk verkar vara oförmögna att umgås med varandra utan alkohol, ungefär som att dom dricker tillsammans bara för att alla vet att det är patetiskt och alkisvarning att dricka i sin ensamhet. Den sociala biten av festen känns lixom mest som en ursäkt för att kunna bli shitfaced utan att känna sig som en alkis. Även fast vissa av dom säkert är det.



Jag är övertygad om att folk ser mig lite som en torrboll som inte festar utan mest sitter hemma och har det bra, och visst skulle jag kunna vara bättre på att träffa folk, men är det alkohol med i bilden så avstår jag. Att umgås med fulla människor funkar tills dom börjar upprepa sig själva och bli sentimentala.

2009-12-19 @ 11:52:25
URL: http://simpen.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: