b-b-boooring...

     Publicerat: 2009-08-28 Kl: 20:12:57 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


idag har jag inte gjort ett skit. markus kom hem strax efter jag ätit, sedan har jag bara legat i sängen och kollat på mia&klara. tog en sväng med bilen till djurmagazinet och köpte lite bollar och hö iofs. höll på att bli gråhårig av att ligga still! känns som hela internet är helt dött idag. har läst runt på massa bloggar.. de stora bloggarna känns åxå hel-döda. facebook har tillåmed varit mera stilla än vanligt, och det är ju högst illa det! känner mej fullkommligt uttråkad. så kan det vara!

nu har vi varit och handlat. först nere på konsum. då hade dom inte jordnötsmör, så efter massa tjaffs markus ville köpa, jag tyckte vi kunde ändra lite i rätten. men han var ett sånt surkart så då sa jag att JAJA vi åker till farsta då å köper jordnötsmör, nej då ska han inte ha det längre. som ett litet barn vettni. men vi åkte iaf dit å nu kan han laga sin mat. och jag ska kolla på kristallen-galan :)


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: