torsdagen

     Publicerat: 2009-08-05 Kl: 17:06:56 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer



ser smaskigt ut va? idag på lunchen lyxade jag till det med inte bara en sallad från delselius, utan jag satte mej med vovvarna på deras uteservering och åt på plats :) tycker det är så skönt att komma iväg själv på lunchen, inte för att jag ogillar dom andra på jobbet såklart, men det är folk runt en hela tiden och massor att göra, så den där lunchtimmen är så lugn och skön och det är skönt att bara vara tyst och ensam en stund.

startade min dag 05.00 idag altså. fy fan. tog tunnelbanan in till slussen, och bussen ut till nacka. hämtade bilen. servicen kostade liite mindre än dom sagt så sparade några hundralappar iaf :P nästa service är visst inte lika dyr. alltid nått. hann nästan i tid till jobbet, vilket kändes bra, trodde jag skulle bli rätt sen idag pga det.

nu är jag hemma och ska vila lite. är ohyggligt trött. klockan sex ska jag möta älsklingsmarkus i farsta för vi ska gå till telia och kika på mobil, och kanske teckna nya abonemang. vi båda har tre nu, men ska nog byta över till telia. jag har haft telia i tio år, men bytte till tre förra året, men nu byter jag nog tillbaka igen. skriver väl lite mer sedan när vi vart där =)



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: