städa städa liten klinik

     Publicerat: 2009-08-18 Kl: 22:09:59 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

då var man hemma efter ett arbetspass dårå. äntligen, har jag hunnit städa lite! jag och malin han puttsa och fejja i alla dom hörn som skiten grott igen och ingen riktigt hunnit med. när det är mycket prioriterar man ju strora ytor, och ytor där patienterna rör sej och så, men våra egna utrymmen skjuts åt sidan. men nu, nu så har vi städat alla ställen som stört iaf mej, ett bra tag. härligt. trevligt att komma till en välstädad klinik imorgon!

och imorgon 9.30 ska jag till läkaren åxå. återbesök som jag skrev. blir ju spännande att se vad nästa steg blir att göra med knät. han sa ju sist att om inte kortisonet hjälper, så blir det artroskopi, att man får gå in med titthål i knät och kolla hur det ser ut helt enkelt, och förhoppningsvis hitta vad som orsakar mina problem. just nu är knät jättesvullet, jag hoppas bannemej det sitter i imorgon, men det kommer säkert hinna gå över. vore lixåm just typiskt!

nu ska jag strax gå och lägga mej. eller det blir väl att krypa ner under täcket och fortsätta surfa runt, måste läsa i kapp mej på alla bloggar jag brukar följa :D

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: