nu blirre snippi snippi!

     Publicerat: 2009-08-26 Kl: 18:32:11 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


då hade onsdagen passerat. härligt. var en riiiktigt lång och seg dag idag, men trevlig. känner mej helt frisk idag, bortsett ifrån seeegt slem i halsen. verkar aldrig ta slut. och rethosta. blä! men det är ju småskavanker i jämförelse med min mördarinfektion jag hade i helgen.

aja. idag har jag bokat in stig-boppe för kastration! han är en riktig mupp i buren, bara kurrar, sprätter, muckar gräl heeela tiden. bambam sitter och äter förnöjt och får hela tiden fytta sej åt sidan när stig-boppe kommer och muckar. suck. stig har lixåm inte ens tid att äta för att han bara dummar sej. jag har hört att kastration inte hjälper mot dominansbeteende hos marsvin, men jag vägrar tro på det förrns det är bevisat. det fungerar ju på alla andra djurarter. detta kom i samband med könsmognaden. så. idag har jag bokat in honom för kastration på roslagstull. ja nu undrar ni kanske varför jag inte låter kastrera honom på kliniken jag jobbar? saken är den att vi har ingen möjlighet att söva smådjuren på gas. hade det varit en tumör eller annan nödvändig operation hade jag inte tvekat, våra smådjursnarkoser har hittils gått jättebra, och jag opererade ju bort lajkas juvertumör hos oss. men nu känner jag att det är rent förebyggande och det kostar bara 700:- på roslagstull, så jag vill ge honom den bästa chansen jag kan. hoppas det fungerar iaf. blir även lättare sedan om/när bambam dör och boppe måste ha en ny polare, då kan jag skaffa en jämngammal tjejjkompis åt han. så på måndag 8.15 ska markus lämna in honom, åså håller vi tummarna =)

håller just nu på att laga mat! det blir ryggbiff-kött, med potatis/broccoli/lök-i-ugn och en röra med kesella, avocado och rödlök. mumms!
hörs senare!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: