möndag...

     Publicerat: 2009-08-10 Kl: 18:47:21 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

hej hej hallå bloggen. dag ett avklarad. four days to go. than helg. uppmüntrande visst? idag var det gansla lungt på jobbet, tills eftermiddagen, då smällde det till. varför kan inte folk komma lite utspritt under dagen och köpa foder, fråga saker, vaccinera? varför måste alla komma preciiis samtidigt? murphys fukking lag. säger bara det. en dag vi har skit mycket bokat, då kommer det som flest drop-in vaccinationer. en lugn dag, ja då kommer det ingen. bajs-murphy.

egentligen har det inte hänt något speciellt idag. inget speciellt att rapportera. inte än iaf. men idag har jag en liten förfrågan. sommartider är en dyster tid för katterna. vuxna katter avlivas, "sommarkatter". och eftersom folk inte har vett att kastrera sina katter föds otaliga oönskade kattungar som får avluta sina liv innan de knappt börjat. så om du vill, eller känner någon, som kan tänka sej en vuxen katt, eller en kattunge, snälla, kontaka mej! att ha någon man kan ringa när det dyker upp fullt frisk katt som helt orättvist och hjärtelöst ska skickas till himmlen!


nu ska jag gå ut och leka ite med hundarna! kasta lite boll. bamse hade gått ner 2hg senaste veckan jippie, och om 2kg till är hans målvikt nådd för denna gång!


Postat av: Anonym

Hoppla! Hoppas allt är bra med er. Visst bor ni i Sthlm? Vilket djursjukhus jobbar du på? Jag får ju förhoppningsvis jobb i Sthlm i höst och då vill jag veta vart mina voffar får bäst vård! =D Här i Norrpan är det helt hopplöst... Kramar!

2009-08-10 @ 19:41:32

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: