kattfisar, euw

     Publicerat: 2009-08-15 Kl: 16:33:47 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

här sitter vi! jag och katten umgås inne på toan. vårt nya kattfängelse, hehe. fast hon har fått komma ut och vara i övriga lägenheten åxå :) polly lägger sej i sovrummet och jag ser till att katten inte kommer dit. det är vår tysta överenskommelse det. ush katten fiser så dant bara! tycker jag är lite läskigt. är rädd att den ska bli dålig i magen eller något? jag som redan  kämpade med att ta bort den "fina" lilla bajskörven ur lådan. jag avskyr verkligen kattbajs :/ men den är kanske bara lite... fisig... får man hoppas. det är dessutom extremt svårt att sitta här och skriva med en katt som sktryker sej mot händerna heeela tiden :P nu ska jag stänga in henne här ensammen igen, och gå och umgås med markus lite. för han kom just hem!


Postat av: Anna

Hej! Nu ska jag äntligen ta mig tid att svara..tack för alla fina kommentarer jag fått av dig! :) Är så dålig på att svara..hinner liksom inte med mitt lilla liv riktigt :P Men så är det väl att bli mamma, det mesta kommer i andra-tredje-och fjärde hand..



Hoppas allt är fint med dig! :) KRAM

2009-08-15 @ 16:53:16
URL: http://annasara.net

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: