ingen korv?

     Publicerat: 2009-08-18 Kl: 13:22:23 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


Hej igen. nu sitter jag åter i sängen och slappar. Vi tog en promenad till farsta. men köpte ingen korv. hundarna blev helt förvirrade när vi gick förbi korvmojjen. app app inte rucka på rutinerna. men vi stannade till på djurmagazinet så helt planlösa var vi inte.
nu har jag ätit en veggo-burgare, druckit en faboulös cola, och ligger och tittar på när roberta (robotdamsugaren) gör sitt jobb. härligt. om ungefär en halvtimme ska jag bege mej mot jobbet. känner på mej att det kommer bli en bra dag idag. bara en liten känsla. en bra kväll helt enkelt.

frstn hände det något roligare tidigare idag. jag undrar ibland om hundar ändå är ganska mänskliga i sitt tänkande. tog bamse på bar gärning, när han stod och slickade i kattmatskålen som visst stod kvar på toan. han vet så väl att han inte får äta ur någon annan skål än sin egen, och såfort han upptäckte att jag sett honom, ställde han sej och luktade på sopborstskaftet som stod brevid.. typ "äter? jag? nej nej, jag står bara här och luktar på sopborsten jag"
en annan gång, i vintras, när han skadat sin klo och hade bandage hände en liknande grejj. han ansåg sej otroligt handikappad av sitt bandage och kunde inte gå alls tyckte han. det som då skedde var, att jag står i hallen, och därifrån kan jag se bamse ligga i korgen vid tv bänken, jag ropar och ser hur han skuttar glatt ur korgen, travar över matten, och såfort han kommer runt soffhörnet, där han vet att jag ser honom, stannar han upp, och börjar halta som aldrig förr! helt invalid, kunde knappt at sej över golvet. haha. hur uträknat är inte det?

nu blirre lite mer slapp. sedan. jobb.


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: