friskt vågat, hälften vunnet!

     Publicerat: 2009-08-13 Kl: 22:14:58 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

nu har jag kommit hem från jobbet. stack prick 21.00 idag, skönt! åkte förbi mc donalds på hemvägen och köpte mat till mej och markus. gott! överaskade markus med en mc feast fullkorn haha... den va han inte beredd på! tyckte, att eftersom han börjat sitt nya liv med motion (badminton varje torsdag) så ska han la ha nå nyttigt att äta åxå? satt där i drive-in-kön och småfnissa för mej själv, när jag beställde mc feast fullkorn med sidesallad! men så fanns ingen sallad så det fick bli pommes. aja, friskt vågat hälften vunnet?

kvällen på jobbet har varit jättestressig iaf. de tre första patienterna skulla alla ta blodprov, och två av dem röntgas. då blir det påtagligt att man är ensam. dessutom kom det en akut patient som vi höll på med under kvällen. men hade turen att få en avbokning i samma veva, så ibland har man murphys lag med sej helt klart! tycker kvällarna med anna är väldigt mysiga och trevliga faktiskt!

sedan hade jag ju sånt PU-samtal idag. det gick bra! jag var lite nervös eftersom jag hade fått höra att man skulle få kritik åså för saker, och var rädd för vad det var dom skulle ta upp med mej. men det var ingenting! dom var bara nöjda! roligt! nu känns det ännu trevligare att jobba där jag jobbar, när ens arbete är uppskattat! det ända fredrik hade att säga var att jag ska tänka på vad jag skriver här i bloggen. jag spydde nog lite galla över någon jag haft på telefonen i nått inlägg för länge sedan (måste gå tillbaka och kolla). jag sa att jag självklart ska tänka på att inte vara för utlämnande eller specifik, fast att jag redan tänker på det såklart! men ska vara extra eftertänksam. =)

nu ska jag dra mej mot sänge. hem å vända. tillbaka till jobbet om 10 timmar :P
god natt!


edit: såg nu vid tillbakablick att jag inte sparat på fula ord angående ett telefonsamtal på jobbet. så kanske man inte ska skriva, men det där var iaf ingen av våra patienter utan en helt random person som verkade tro att jag jobbade på nummerupplysningen. vilket jag inte gör ;)
Postat av: Therese

hehe oops! ;P

2009-08-14 @ 09:05:52
URL: http://majfluga.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: